Ideasampo Oy:lle uusi toimitusjohtaja

FL Jenni Tahkokorpi on aloittanut Ideasampo Oy:n uutena toimitusjohtajana 1.8.2019. Hän on kansainvälisen yritysviestinnän ammattilainen, joka on työskennellyt Suomessa ja Ruotsissa monipuolisissa markkinointiviestinnän tehtävissä sekä viestintäalan yrittäjänä. Hän on myös kokenut kouluttaja.

Ideasampo, Oulun vanhin markkinointiviestintätoimisto, on auttanut monta asiakastaan kasvamaan – aina valtakunnalliseksi markkinajohtajaksi asti. Yrityksen jo vuonna 1978 perustanut Matti Tornberg kertoo, että uuden toimitusjohtajan myötä Ideasampo hakee kasvua ja saa paitsi nuorekkaan johtajan myös lisää kokonaisvaltaisen yritysviestinnän ja digitaalisen markkinoinnin osaamista. Tornberg itse jatkaa Ideasammon luovana suunnittelijana.

Uusi toimitusjohtaja Jenni Tahkokorpi tarttuu johtajapestiin innokkain mielin: ”Jo maisteriksi valmistumiseni aikoihin haaveilin mainostoimistotyöstä. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, markkinointiviestinnästä ja kouluttamisesta. Voi sanoa, että olen parin mutkan kautta päätynyt unelmieni työpaikkaan. Ideasammossa on ihana joukko markkinointiviestinnän monipuolisia ammattilaisia. Meille on sydämen asia, että saamme tuotua asiakasyritystemme osaamisen esille parhaalla mahdollisella tavalla ja saada asiakkaamme menestymään.”

Tahkokorpi haluaa, että Ideasampo nähdään entistä vahvemmin organisaatioiden strategisena kumppanina ja nyt myös valmentajana: ”Sen lisäksi että luomme markkinointiviestinnän strategian yhdessä asiakkaan kanssa, autamme sen viestimisessä uudella tavalla. Kokemukseni mukaan hienostakaan suunnitelmasta ei saada kaikkea hyötyä irti, jos koko henkilöstö ei toimi sen mukaisesti. Tämän takia toteutamme uutuutena koko henkilöstön viestintävalmennuksia,” Tahkokorpi kertoo innostuneena. Hän vinkkaa, että Ideasampo tarjoaa palveluitaan nyt myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tahkokorven lisäksi Ideasammon osaamista vahvistavat uusina tekijöinä KM, TaK Katja Huotari, joka on graafisen suunnittelun, digitaalisen markkinoinnin sekä teksti- ja webbisuunnittelun rautainen ammattilainen sekä BBA Maria Mendes, jonka osaamisaloja ovat erityisesti digitaalinen markkinointi sekä valokuvaus, kuvittaminen ja graafinen suunnittelu kaikkiin kanaviin.

Tiimiin on palannut kokenut asiakkuusjohtaja KTM, artesaani Heli Uitto jatkamaan työtään asiakasyritysten brändien, markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Hänellä on myös vahva kokemus yritysten johtamiseen liittyvien koulutusten järjestämisestä. AD Juuso Tornberg on puolestaan jäänyt opintovapaalle.

Ideasampo palvelee osoitteessa Torikatu 4 B 13 – talossa, jonka oululaiset tuntevat Kolmiotalona. Toimistolla tarjotaan kahvit niin nykyisille kuin uusille asiakkaille sekä sidosryhmille tiistaina 3.9.2019 klo 13–16. Ennakkoilmoittautumiset pyydetään pe 30.8. mennessä osoitteella info@ideasampo.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Jenni Tahkokorpi, toimitusjohtaja, 044 753 4014, jenni.tahkokorpi@ideasampo.fi
Ideasampo Oy
www.ideasampo.fi

« Takaisin