TUTUSTUMME YRITYKSEESI JA TOIMIALAASI HUOLELLA, JOTTA SAAMME TUOTUA ESILLE JUURI NE ASIAT, JOILLA ON MERKITYSTÄ ASIAKKAALLESI.

Markkinointiviestinnän strateginen kumppani

Olemme erikoistuneet merkitysten mainostamiseen. Parhaiten se onnistuu kumppaninasi, jolloin olemme mukana yrityksesi markkinointistrategiassa ja suunnittelemme markkinointimateriaalit sen mukaisesti.

Visuaalisen ilmeen suunnittelija

Suunnittelemme yrityksellesi muista erottuvan logon ja toimintaasi tukevan graafisen ilmeen, joka jää mieleen. Laadimme näyttävät markkinointimateriaalit kaikkiin kanaviin niin diginä kuin painotuotteina.

Vaikuttavan sisällön kirjoittaja

Ideoimme unohtumattomia yritys- ja tuotenimiä. Kirjoitamme yrityksesi käyttöön tekstit, jotka saavat asiakkaasi valitsemaan tuotteesi. Meiltä saat sanoja, jotka saavat aikaan ilmiöitä ja ylittävät uutiskynnyksen.


TUTUSTU PALVELUIHIMME TARKEMMIN JA OTA YHTEYTTÄ!

MARKKINOINTISTRATEGIA

Autamme yritystäsi löytämään ne todelliset vahvuudet, joilla on merkitystä asiakkaillesi. Niiden varaan brändiäsi on tuloksellista rakentaa pitkäjänteisesti. Hyvä suunnittelu alussa auttaa kohdistamaan markkinointipanostuksesi oikein.

TARINA JA KONSEPTOINTI

Tuote- ja palveluideoiden taustalla on usein mielenkiintoinen syntytarina. Poimimme esille kiinnostavimmat elementit ja kirjoitamme tarinan asiakkaidesi luettavaksi. Kiinnostava tarina auttaa idean markkinoinnissa ja antaa oikeanlaiset raamit uuden tuotteen konseptointiin.

NIMI JA SLOGAN

Ideoimme yrityksellesi tai tuotteellesi nimen, joka jää ihmisten mieliin pienemmin markkinointiponnistuksin. Nimen yhteyteen on luontevaa lisätä asiakaslupauksen tai erottuvuuden kiteyttävä slogan.

LOGO JA GRAAFINEN ILME

Logo, värit, fontit ja graafinen ilme erottavat tuotteesi tai palvelusi visuaalisesti. Hyvin suunniteltu ilme on ajaton ja kestää kertasuunnittelulla pitempään.

DIGI- JA PRINTTIMAINONTA

Mainonnassa on tärkeää tavoitteellisuus, ajoitus ja huomioarvo. Suunnittelemme merkitystä hoksauttavat mainokset printtiin ja digiin. Toteutamme myös some-, hakusana- ja display -mainoskampanjat sekä niiden tulosten seurannan ja analysoinnin.

SOSIAALINEN MEDIA

Ilman toimivaa some-strategiaa viestisi katoaa somen loppumattomaan virtaan. Autamme some-viestinnän suunnittelussa, kanavien ylläpidossa ja seuraamme analytiikkaa puolestasi. Koulutamme myös sosiaalisen median saloihin.

ESITTEET, OPPAAT, ASIAKASLEHDET

Nykyajan informaatiotulvassa merkityksellinen sisältö ratkaisee. Asiakkaasi janoavat oikeaa tietoa. Meiltä saat myynnin tueksi näyttävät esitteet, informatiiviset oppaat  ja ostopäätöstä tukevat asiakaslehdet avaimet käteen toimitettuna.

PAKKAUSSUUNNITTELU

Jos tuotepakkaustasi ei huomata, jää ostopäätös tekemättä ja tuotteesi hyllyyn. Pakkaus on myös oivallinen media, jossa on hyödyllistä kertoa tuotteen ja yrityksen merkityksestä laajemminkin.

MESSUOSASTOT, KYLTITYKSET, MYYNTITILOJEN BRÄNDÄYS

Jotta asiakkaasi löytävät luoksesi, teemme yritysilmeesi mukaiset kyltit, opasteet ja messuosastot sekä tuomme brändi-ilmeen näkyville myös toimitiloihisi.

VERKKOSIVUT

Eri päätelaitteilla hyvin toimivat verkkosivut ovat yrityksesi tärkein käyntikortti ja useimmin myös tärkein markkinointikanava. Suunnittelemme markkinointiviestintäsi kivijalaksi responsiiviset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut, joiden tehtävä on osallistaa ja sitouttaa asiakkaitasi.

KUVITUS JA INFOGRAFIIKKA

Teemme myyntimateriaaleistasi, asennus- ja käyttöohjeistasi helpommin ymmärrettäviä havainnollisin piirros- ja 3D-kuvituksin. Kokoamme avainasiat yhteen kiinnostavan infografiikan välityksellä.

PR, MEDIATIEDOTTEET, BLOGIT

Seuraamme trendejä ja poimimme toiminnastasi juuri ne pieniltäkin tuntuvat asiat, jotka media nostaa mielellään esille ja josta yleisö kiinnostuu. Äärimmäisen kustannustehokasta boostia markkinointiisi antavat kiinnostavat lehdistötiedotteet, mieleenpainuvat advertoriaalit ja ideoita pursuavat blogikirjoitukset.

ASIAKASTUTKIMUS JA ANALYSOINTI

Markkinoinnin kohdentaminen ja tulosten mittaaminen ovat entistä tärkeämpiä. Hyödynnämme tutkimustietoa ja teemme kohdekohtaisia asiakaskyselyjä täsmällisten markkinointiviestien löytämiseksi. Seuraamme markkinoinnin tuloksia monipuolisilla analyysityökaluilla.

VALOKUVAUS

Kuvapankkikuvilla ei aina saavuteta haluttua vaikutelmaa. Kuvaamme tuotteellesi tai palvelullesi yksilöivät valokuvat someen sekä myynti- ja markkinointimateriaaleihin. Teemme myös henkilö- ja tuotekuvauksia omassa studiossamme sekä reportaasi- ja tapahtumakuvauksia paikan päällä.

VIDEOT

Erilaiset mainos-, yritys- ja opastusvideot lisäävät verkkoliikennettä ja ovat some-kanavien suosituinta sisältöä. Ideoimme ja editoimme valmiit videot käsikirjoituksesta alkaen. Käytämme kumppaniverkostoamme kuvauksissa ja animoinneissa tapauskohtaisesti.