Etsimme nyt joukkueeseemme kahta idearikasta ja mukavaa työkaveria. Oletko sinä toinen heistä?

Ideasampo on vuonna 1978 perustettu markkinointiviestinnän toimisto Oulun Kolmiotalossa. Olemme vakavissamme – muttemme vakavia – ja välitämme aidosti toisistamme ja asiakkaistamme.

1. Graafinen suunnittelija

Osaat luoda asiakkaiden tarpeista ja toiveista kumpuavia, oivaltavia ja mieleen jääviä visuaalisia materiaaleja sekä digiin että printtiin. Olet myös taitava valokuvaaja ja kuvankäsittelijä. Sinulla on graafisen alan tutkinto (esim. medianomi) sekä mielellään parin vuoden työkokemus.

2. Web designer

Olet mobiili-, digi- ja some-aikakauden velho, jolle SEM ja markkinoinnin automaatio ovat arkipäivää. Osaat myös kuvata ja editoida videoita somekäyttöön. Koulutustaustaltasi voit olla esim. tietojenkäsittelyn tradenomi, jolla on toivottavasti jo työkokemustakin hankittuna.

Jos sinulla on jommankumman työn – tai vaikkapa molempien – hoitamiseen vaadittava ammattitaito, innokas asenne sekä hyvät tiimi- ja keskustelutaidot, hae ihmeessä meille! Arvostamme lisäksi kouluttajakokemusta – tai ainakin halukkuutta jakaa omaa osaamista myös muille. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta, ja palautteen saaminen on sinulle luontevaa.

Jos tunnistit itsesi ja haluat mukaan kivaan työyhteisöön, tee itsesi näköinen hakemus ja CV, jotka voivat olla myös vaikkapa videon muodossa. Lähetä/Jaa ne osoitteeseen info@ideasampo.fi viimeistään su 16.6.2019. Kirjoita sähköpostin otsikoksi hakemasi työnimike, ja ilmoita viestissäsi suosittelijoidesi yhteystiedot. Liitä/linkitä mukaan myös pari merkittävintä työnäytettäsi. Työt alkavat elokuussa.